Gdje se nalazi Koronavirus COVID-19 na google map karta?Koja je zemljopisna širina i dužina i gdje je Koronavirus COVID-19? (odgovoreno)
Zemljopisna širina: SJEVERNO 45° 49' 47.17" (izraženo u decimalnom zapisu 45.8297690)
Zemljopisna dužina: ISTOČNO 15° 58' 40.74" (izraženo u decimalnom zapisu 15.9779834)
Nadmorska visina (elevacija): 0 metara
Broj stanovnika (populacija): 0
Digitalni model reljefa: 0
Vremenska zona: Europe/Zagreb.

Koronavirus COVID-19 poštanski broj:
Država: HrvatskaKoji se dodatni nazivi koriste?
Poveznice sa Korona Virus najnovije informacije su: Korona virus Zagreb, Korona virus Split, Korona virus Rijeka, Korona virus Osijek. Novi koronavirus je COVID-19. Karantene u hrvatskoj se nalaze u: Karantena u Splitu je Duilovo Hotel Zagreb, Karantena u Zagrebu je Klinika za infektivne bolesti Zagreb.Što je Koronavirus COVID-19? (odgovoreno)
Koronavirus COVID-19 je karantena (mjesto, zgrada, farma), Privremena izolacija bolesnih ili potencijalno bolesnih osoba radi sprečavanja širenja zaraze u polju javno zdravstvo i zdravstvena zaštita. Osobe za koje se utvrdi ili posumnja da su bile u neposrednom dodiru s bolesnicima ili sumnjivim da su oboljeli od kuge ili virusnih hemoragijskih vrućica (žuta groznica, ebola, Lassa i Marburg) stavljaju se u karantenu. Tijekom karantene ograničava se sloboda kretanja i obavljaju se odgovarajući zdravstveni pregledi..Gdje naći smještaj u okolici (zumiraj ili smanji kartu)