Gdje se nalazi Karantena Zagreb klinika za infektivne bolesti na google map karta?Koja je zemljopisna širina i dužina i gdje je Karantena Zagreb klinika za infektivne bolesti? (odgovoreno)
Zemljopisna širina: SJEVERNO 45° 49' 47.17" (izraženo u decimalnom zapisu 45.8297690)
Zemljopisna dužina: ISTOČNO 15° 58' 40.74" (izraženo u decimalnom zapisu 15.9779834)
Nadmorska visina (elevacija): 0 metara
Broj stanovnika (populacija): 0
Digitalni model reljefa: 0
Vremenska zona: Europe/Zagreb.

Karantena Zagreb klinika za infektivne bolesti poštanski broj:
Država: HrvatskaKoji se dodatni nazivi koriste?
Poveznice sa Korona Virus najnovije informacije su: Korona virus Zagreb, Korona virus Split, Korona virus Rijeka, Korona virus Osijek. Novi koronavirus je COVID-19. Karantene u hrvatskoj se nalaze u: Karantena u Splitu je Duilovo Hotel Zagreb, Karantena u Zagrebu je Klinika za infektivne bolesti Zagreb.Što je Karantena Zagreb klinika za infektivne bolesti? (odgovoreno)
Karantena Zagreb klinika za infektivne bolesti je karantena (mjesto, zgrada, farma), Privremena izolacija bolesnih ili potencijalno bolesnih osoba radi sprečavanja širenja zaraze u polju javno zdravstvo i zdravstvena zaštita. Osobe za koje se utvrdi ili posumnja da su bile u neposrednom dodiru s bolesnicima ili sumnjivim da su oboljeli od kuge ili virusnih hemoragijskih vrućica (žuta groznica, ebola, Lassa i Marburg) stavljaju se u karantenu. Tijekom karantene ograničava se sloboda kretanja i obavljaju se odgovarajući zdravstveni pregledi..